Пропустити навігацію

ПРО ПЕРЕВАГИ ОФІЦІЙНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ПІД ЧАС СЕМІНАРУ ДЛЯ ТИМЧАСОВО НЕПРАЦЮЮЧИХ ОСІБ

Одним із головних напрямків інформаційно-роз’яснювальної роботи фахівців Фонду в області є підвищення обізнаності тимчасово непрацюючих громадян щодо переваг легальної зайнятості та змін у пенсійному законодавсті. З цією метою начальник відділу забезпечення наповнення бюджету №3 фінансово-економічного управління Надія Коцеловська взяла участь у інформаційному семінарі для осіб, які перебувають на обліку у Калуській міськрайонній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

Під час заходу фахівець Фонду розповіла присутнім про переваги офіційного працевлаштування та наголосила, що лише працівники, які оформили трудові відносини відповідно до чинного законодавства про працю є соціально захищеними. Також Надія Коцеловська повідомила про зміни в Пенсійному законодавстві, звернула увагу на залежність пенсії від розміру заробітної плати, тривалості страхового стажу та сплати страхових внесків.

Разом з тим присутнім запропонували зареєструватись на вебпорталі Пенсійного фонду України, щоб мати змогу отримувати електронні послуги не виходячи з дому, контролювати сплату страхових внесків та зарахування страхового стажу.

Довідково: на обліку в Калуському відділі обслуговування громадян перебуває понад 36 тис. пенсіонерів. На вебпорталі Пенсійного фонду України в Калуській області зареєстровано близько 7 тис. громадян.

IMG c07db491ca4e2e50bf12caff16d32172 V 300x169 - ПРО ПЕРЕВАГИ ОФІЦІЙНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ПІД ЧАС СЕМІНАРУ ДЛЯ ТИМЧАСОВО НЕПРАЦЮЮЧИХ ОСІБ IMG 40151fbfedd6e35aa01b89786e15e235 V 300x169 - ПРО ПЕРЕВАГИ ОФІЦІЙНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ПІД ЧАС СЕМІНАРУ ДЛЯ ТИМЧАСОВО НЕПРАЦЮЮЧИХ ОСІБ

background Layer 1