Пропустити навігацію

👇ЗУСТРІЧ ІЗ СОЦІАЛЬНИМИ ПАРТНЕРАМИ У ТЛУМАЦЬКІЙ РАЙОННІЙ ФІЛІЇ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

Начальник Тлумацького відділу обслуговування громадян Ірина Кочкодан взяла участь у зустрічі із соціальними партнерами, що відбулася у Тлумацькій районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

Під час заходу обговорили питання про необхідний стаж для призначення пенсій, добровільну участь в загальнообов’язковому пенсійному страхуванні, також обговорили подальші шляхи реформування пенсійної системи та про стан наповнення та виконання бюджету Пенсійного фонду України в області.

Крім цього фахівець Фонду ознайомила присутніх з мобільним додатком Пенсійного фонду, який розроблено з метою реалізації розвитку системи надання електронних послуг «Е-пенсія» та надано роз`яснення з питань впровадження нового сервісу призначення пенсії в «один дотик» через вебпортал електронних послуг Фонду.

📌Довідково: мобільний додаток «Пенсійний фонд» завантажили уже понад 10 тисяч громадян.

Tlumach 2 300x225 - 👇ЗУСТРІЧ ІЗ СОЦІАЛЬНИМИ ПАРТНЕРАМИ У ТЛУМАЦЬКІЙ РАЙОННІЙ ФІЛІЇ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІTlumach 1 300x225 - 👇ЗУСТРІЧ ІЗ СОЦІАЛЬНИМИ ПАРТНЕРАМИ У ТЛУМАЦЬКІЙ РАЙОННІЙ ФІЛІЇ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

 

background Layer 1