Пропустити навігацію

❕ШАНОВНІ КРАЯНИ❗

   images 4 - ❕ШАНОВНІ КРАЯНИ❗Соціальною гарантією для громадян є отримання пенсій, а запорукою її отримання є сплата внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування. Відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” страховий стаж – це період, протягом якого особа підлягає  загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванню та за який щомісяця сплачені внески в сумі не меншій, ніж мінімальний страховий внесок.

  Наймаючись на роботу, громадянам слід пам’ятати, що зарплата, яка виплачується в „конвертах” – це тимчасове благо, яке має негативні наслідки в майбутньому для самого працівника, оскільки для розміру пенсії беруться до уваги заробітки, з яких сплачено страхові  внески.

Головне управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області закликає всіх краян, яким не байдуже пенсійне майбутнє, вимагати  у керівників своїх підприємств сплату внесків до Пенсійного фонду. Від цього залежить Ваша майбутня пенсія і забезпечена старість.

Ознайомитися із станом сплати страхових внесків можна безпосередньо в сервісних центрах органів Пенсійного фонду або на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

 

Адміністрація головного управління

ПФУ в Івано-Франківській області

background Layer 1