Пропустити навігацію

Підвищення рівня професійної компетентності державних службовців головного управління за 2019 року

На виконання Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року забезпечується підвищення рівня професійної компетентності державних службовців головного управління відповідно до визначених потреб за професійними програмами підвищення кваліфікації, програмами тематичних постійно діючих семінарів, тематичних короткострокових семінарів, тренінгів. Із запланованої загальної потреби (598 працівників, щодо 1023 необхідних випадків із 15 компетенцій) підвищення рівня професійної компетенції (у тій чи ін. формі) пройшли:

– 25 державних службовців (навчання на базі навчально-методичного центру в м. Києві);

– чотири працівники підвищили кваліфікацію за програмою тематичних короткострокових семінарів в м. Києві;

– 360 державних службовців через платформу масових відкритих онлайн-курсів “Prometheus”. В січні поточного року в головному управлінні Фонду в області, проведено навчання на тему: “Порядок заповнення електронних декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування”, а в серпні – короткотерміновий  семінар – нараду з керівниками відділів (секторів) обслуговування громадян (сервісних центрів) з питань призначення  та перерахунків пенсій, де навчалось 35 осіб. В листопаді проведено нараду-семінар із керівниками відділів/секторів з питань виплати пенсій, де навчалось 19 осіб.

В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу по підготовці магістрів в галузі знань “Державне управління” навчається чотири працівники системи Фонду області.

Відповідно до частини другої статті 44 Закону України “Про державну службу”, Типового порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 року № 640 забезпечено узагальнення потреб професійного розвитку державних службовців відповідно до індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності, складених за результатами оцінювання службової діяльності та затверджено план професійного навчання державних службовців головного управління.

Відповідно наказу головного управління в області від 7.08.2019 № 300 затверджено Перелік і форми звітів та зведеної інформації з питань здійснення моніторингу стану виконання завдань і досягнення ключових показників службової діяльності державних службовців, які займають посади категорії “Б” і “В” в головному управлінні.

Вивчення соціально-психологічного клімату в трудовому колективі головного управління знаходиться на постійному контролі.

background Layer 1