Пропустити навігацію

ЗУСТРІЧ З ДІТЬМИ-СИРОТАМИ , ДІТЬМИ, ПОЗБАВЛЕНИМИ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ ТА ДІТЬМИ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Начальник Косівського відділу обслуговування громадян Галина Девда взяла участь у заході , який проводився у Косівській райдержадміністрації з дітьми-сиротами , дітьми, позбавленими батьківського піклування та дітьми з інвалідністю , які навчаються у випускних класах району. На даному заході були присутні представники відділу освіти Косівської РДА, управління праці та соціального захисту населення, центру зайнятості, бюро правової допомоги.

Фахівець Фонду надала розяснення щодо призначення пенсій в разі втрати годувальника, виплати пенсій після досягнення повноліття та на період навчання. Галина Девда поінформувала присутніх про запровадження нової моделі звернення громадян за призначенням пенсії «в один дотик» через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, про запровадження мобільного додатку «Пенсійний фонд», пояснила порядок реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України та запропонувала користуватися сучасними сервісами для оперативного отримання інформації з пенсійного забезпечення.

Довідково: мобільний додаток «Пенсійний фонд» завантажили понад 10 тисяч громадян України.

Kosiv zustrich 1 300x225 - ЗУСТРІЧ З ДІТЬМИ-СИРОТАМИ , ДІТЬМИ, ПОЗБАВЛЕНИМИ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ ТА ДІТЬМИ З ІНВАЛІДНІСТЮ Kosiv zustrich 300x225 - ЗУСТРІЧ З ДІТЬМИ-СИРОТАМИ , ДІТЬМИ, ПОЗБАВЛЕНИМИ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ ТА ДІТЬМИ З ІНВАЛІДНІСТЮKosiv zustrich 2 300x225 - ЗУСТРІЧ З ДІТЬМИ-СИРОТАМИ , ДІТЬМИ, ПОЗБАВЛЕНИМИ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ ТА ДІТЬМИ З ІНВАЛІДНІСТЮ

background Layer 1