Пропустити навігацію

НАБЛИЖЕННЯ ПЕНСІЙНИХ ПОСЛУГ ДО ЖИТЕЛІВ ОТГ

Головний спеціаліст Коломийського відділу обслуговування громадян Ганна Гринюк провела виїзний прийом в Печеніжинській об’єднаній територіальній громаді.

Під час прийому фахівець Фонду роз’яснила відвідувачам особливості пенсійного забезпечення, порядок призначення пенсій та проведення перерахунку пенсій, умови набуття та зарахування страхового стажу, перелік документів для оформлення пенсії за віком, продовження виплати пенсії по інвалідності.

Крім цього спеціаліст сервісного центру розповіла про особливості впровадження нового сервісу призначення пенсії в «один дотик» через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, що є однією із складових частин системи надання послуг у сфері пенсійного забезпечення в електронній формі («Е-пенсія»), а також поінформувала про збільшення страхового стажу, який дає право на пенсію.

 ДовідковоЗа призначенням пенсії за допомогою сервісу «Е-пенсія» звернулося 28 осіб. На обліку у Коломийському відділі обслуговування громадян перебуває більше 38 тисяч громадян.

Vyyiznyj 1 300x225 - НАБЛИЖЕННЯ ПЕНСІЙНИХ ПОСЛУГ ДО ЖИТЕЛІВ ОТГ Vyyiznyj 300x225 - НАБЛИЖЕННЯ ПЕНСІЙНИХ ПОСЛУГ ДО ЖИТЕЛІВ ОТГ

background Layer 1