Пропустити навігацію

На Прикарпатті засідання колегії провели в режимі відеоконференції

Використовуючи сучасні технічні можливості та дотримуючись, таким чином, усіх вимог щодо дотримання обмежувальних заходів під час дії карантину, в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області відбулося засідання колегії при начальнику Головного управління в режимі відеоконференції.

На засіданні колегії розглянули питання про підсумки роботи управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в області за рік діяльності та стан впровадження стандартів обслуговування громадян за підсумками 2019 року та в І кварталі 2020 року.

Під час доповіді начальник управління контрольно–перевірочної роботи Тарас Михайлюк доповів, що впродовж звітного періоду до управління контрольно–перевірочної роботи надійшло до виконання 9737 заявок (заяв) на проведення контрольних заходів (в середньому 811 в місяць), що на 477 менше ніж у відповідному періоді минулого року. Виконано – 9178 або 94,3%.

Начальник управління обслуговування громадян Оксана Козло поінформувала, що протягом 2019 року в області були запроваджені нові механізми надання послуг, напрацьовані сучасні методики і програми, зміцнені та модернізовані інформаційні ресурси і технічна база. У рамках організації прийому за принципом “єдиного вікна” на Івано-Франківщині створено 18 сервісних центрів, в яких прийом здійснюється щоденно, протягом дня, незалежно від адреси проживання пенсіонера. За рік профільними підрозділами надано близько 441 тис. послуг, а за І квартал 2020 року – 75 тис. послуг.

Крім цього Оксана Козло зазначила, що у числі запланованих завдань – переведення більшості послуг, пов’язаних з наданням пенсійного забезпечення і соціального страхування, в електронний формат.

Підбиваючи підсумки роботи колегії очільниця Фонду в області Надія Павлюк повідомила, що усі сервісні центри приведені до єдиного стандарту щодо якості обслуговування громадян.  Надія Павлюк звернулася до начальників сервісних центрів та наголосила на дотриманні всіх правил прийому відвідувачів в умовах запровадження карантину.

11111116 - На Прикарпатті засідання колегії провели в режимі відеоконференції888 - На Прикарпатті засідання колегії провели в режимі відеоконференції333 - На Прикарпатті засідання колегії провели в режимі відеоконференції2 1 - На Прикарпатті засідання колегії провели в режимі відеоконференції

 

 

 

background Layer 1