Пропустити навігацію

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ В РЕЖИМІ ВІДЕОКОНФЕРЕНЦІЇ

Сьогодні, 29 грудня 2020 року, відбулося чергове засідання колегії при начальнику Головного управління Фонду в області Надії Павлюк в режимі відеоконференції з використанням уніфікованої платформи Zoom. В роботі колегії  взяли участь члени колегії та керівники структурних підрозділів.

Учасники засідання розглянули питання щодо виконання Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року.

Робота Головного управління за звітний період була зосереджена на забезпеченні своєчасного призначення, проведення перерахунків та фінансування виплати пенсій, наповненні бюджету Фонду, легалізації заробітної плати та покращенні якості надання послуг населенню області.

Підсумовуючи роботу колегії очільниця Фонду в області відзначила, що поставлені завдання вдалося виконати та наголосила на  підвищенні якості обслуговування громадян, забезпеченні доступності послуг, їх наближення до місць проживання громадян, створенні більш комфортних умов для відвідувачів.

На завершення проведеного засідання колегії Надія Павлюк подякувала працівникам за виконану роботу та спрямувала на подальше виконання поставлених завдань і привітала з прийдешнім Новим роком та Різдвяними святами.

 

 

4 - ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ  В РЕЖИМІ ВІДЕОКОНФЕРЕНЦІЇ 1 1 - ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ  В РЕЖИМІ ВІДЕОКОНФЕРЕНЦІЇ 7 - ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ  В РЕЖИМІ ВІДЕОКОНФЕРЕНЦІЇ

background Layer 1