Пропустити навігацію

Про проведення аудиторського дослідження

Головне управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області інформує, що в період з 05.04.2021 по 21.05.2021, в Управлінні  інформаційних систем та електронних реєстрів проводитиметься аудиторське дослідження щодо стану наповнення реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування та захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційній системі Пенсійного фонду України.

 

У разі наявності пропозицій чи зауважень щодо даної ділянки роботи просимо звертатися за місцем знаходження Головного управління та його структурних підрозділів або за телефоном – (0342) 751503, чи безпосередньо через сторінку Головного управління Пенсійного фонду України в соціальній мережі Facebook, або через офіційний вебпортал Пенсійного фонду України (інформаційна мапа/Івано-Франківськ/комунікації/звернення громадян/електронне звернення).ерез офіційний веб-портал Пенсійного фонду України (інформаційна мапа/Івано-Франківськ/комунікації/звернення громадян/електронне звернення).

 

Керівник аудиторської групи – заступник начальника управління внутрішнього аудиту – начальник відділу фінансового аудиту Ганущак Р. І.

 

 

background Layer 1