Пропустити навігацію

ЗУСТРІЧ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

Напередодні Всеукраїнського дня безоплатної правової допомоги із працівниками відділу обслуговування громадян № 9 (сервісного центру) зустрілася начальник відділу «Косівського бюро правової допомоги» Коломийського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сніжана Никифорак та провела інформаційно-правопросвітницький захід на тему: «Роль безоплатної правової допомоги для суспільства».
Сніжана Никифорак роз’яснила повноваження центрів з надання безоплатної правової допомоги та наголосила на видах послуг, які можна отримати у бюро правової допомоги та категоріях осіб, які можуть скористатися правовою допомогою. Крім цього, проаналізовано результати роботи бюро у 2021 році та напрями надання вторинної правової допомоги громадянам у сфері пенсійного забезпечення.
На завершення присутнім надано контактні дані Бюро, розповсюджено інформаційні матеріали на різну правову тематику та візитки з QR кодом довідково-інформаційної платформи правових консультацій WikiLegalAid.
Пенсійники в свою чергу запропонували скористатися широким спектром онлайн послуг вебпорталу Пенсійного фонду України. https://portal.pfu.gov.ua/
263890142 2679061429068812 2606619588567784058 n - ЗУСТРІЧ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ
background Layer 1