Пропустити навігацію

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «Поточний ремонт приміщення Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області (Відділ обслуговування громадян № 3 (сервісний центр) за адресою: вул. Шевченка, 10, м. Галич»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

«Поточний ремонт приміщення Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області (Відділ обслуговування громадян № 3 (сервісний центр) за адресою: вул. Шевченка, 10, м. Галич»

Найменування предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним словником

Код економічної класифікації видатків бюджету

Обґрунтування очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

ДК 021:2015-45450000-6 «Інші завершальні роботи»

КЕКВ

2240

359 658,00 грн. з ПДВ.

З метою визначення вартості проведення Поточного ремонту приміщення Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області – Відділ обслуговування громадян № 3 (сервісний центр), за адресою: вул. Шевченка, 10, м. Галич було укладено договір з ФОП Савчуком Володимиром Михайловичем від 13 жовтня 2023 року № 238 на розробку проектно-кошторисної документації.

Відповідно до наданої ФОП Савчуком Володимиром Михайловичем проектно-кошторисної документації та відповідно до експертного звіту сума виконання робіт по об’єкту “Поточний ремонт приміщення Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області – Відділ обслуговування громадян № 3 (сервісний центр), за адресою: вул. Шевченка, 10, м. Галич складає 359 658,00 грн.

Технічні та якісні характеристики визначено відповідно до потреб Замовника та з урахуванням норм і стандартів для зазначеного предмету закупівлі.

background Layer 1