Пропустити навігацію

ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНА РОБОТА В ГРОМАДАХ

🔰З метою надання консультаційної допомоги з питань пенсійного забезпечення, надання соціальних послуг, житлових субсидій та пільг населенню фахівці відділів обслуговування громадян впродовж тижня провели виїзні прийоми громадян у територіальних громадах області.
 
👥Відвідувачі цікавилися перерахунком пенсій з 01 квітня 2024 року, змінами способу виплати пенсії, перевагами отримання її через банківські установи, переходу з одного виду пенсій на інший, питаннями обчислення страхового стажу тощо.
 
♻Фахівці Фонду в області ознайомили мешканців громад з електронними сервісами Пенсійного фонду України та запросили усіх охочих до користування сучасними дистанційними сервісами вебпорталу ПФУ https://portal.pfu.gov.ua/
 
📌Завдяки виїзним прийомам громадян послуги Пенсійного фонду України стають доступнішими для жителів області, адже кожен може отримати кваліфіковані консультації від досвідчених фахівців за місцем проживання чи роботи.
Fotoram.io 1 300x300 - ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНА РОБОТА В ГРОМАДАХ Fotoram.io  300x300 - ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНА РОБОТА В ГРОМАДАХ
background Layer 1