Пропустити навігацію

Підбиття підсумків регіонального туру конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

🗓24 квітня 2024 року начальник відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Леся Верб’яна та заступник начальника відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Василь Соф’як взяли участь в підбитті підсумків та нагородженні переможців регіонального туру Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» з нагоди відзначення Дня охорони праці організованого Івано-Франківською обласною організацією профспілки працівників освіти і науки.
 
🙍‍♀️🙍Активну участь у Конкурсі взяли учні загальноосвітніх шкіл, дошкільних навчальних закладів та будинків дитячої та юнацької творчості всіх територіальних громад області. На адресу журі надійшло 442 дитячих малюнки. Діти шкільного віку через свої творчі здібності висловлювали ставлення до надзвичайно важливих питань охорони праці, що сприятиме вихованню у майбутньому роботодавців та працівників високої культури безпеки праці.
 
✅Під час виконання робіт учні показали високий рівень творчих умінь та навичок, креативність у підходах до питань з охорони праці, сучасний погляд на виробничі небезпеки та ризики.
 
🏆Здійснюючи оцінювання робіт та визначення переможців і лауреатів, члени журі досягли спільної згоди щодо їх оцінки, за результатами оцінювання робіт визначили переможців регіонального туру Конкурсу в трьох вікових групах. Переможців нагороджено дипломами Ради профспілок Івано-Франківської області та цінними подарунками.
 
🔰Після завершення заходу фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області взяли участь в засіданні круглого столу за участі представників Ради профспілок Івано-Франківської області та Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки з нагоди відзначення Дня охорони праці.
 
✅В ході роботи було відзначено, що одним із основних завдань профілактики нещасних випадків на виробництві є інформаційна та методична підтримка при розробці роботодавцями заходів, направлених на поліпшення умов праці, зниження рівня виробничого травматизму, притаманних конкретному виробництву, а також поширення позитивного досвіду щодо створення безпечних та нешкідливих умов праці. Учасники засідання підтримали пропозицію фахівців Головного управління, щодо проведення відповідної роботи з визначення закладу освіти області для подальшого вивчення та поширення позитивного досвіду функціонування системи управління охороною праці.
 
IMG 20240425 110603 270x300 - Підбиття підсумків регіонального туру конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» IMG 655f96af9f37cdf845e1a01edcce7624 V 300x225 - Підбиття підсумків регіонального туру конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»
background Layer 1