Пропустити навігацію

Участь в заходах з нагоди відзначення Дня охорони

1f530 - Участь в заходах з нагоди відзначення Дня охорониГоловні спеціалісти відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Мирослава Стельмах та Любомир Довжанський взяли участь в заходах з нагоди відзначення Дня охорони праці у Вищому професійному училищі №21 та відділі освіти Верхнянської сільської ради за участю керівників навчальних та дошкільних закладів.
2139 - Участь в заходах з нагоди відзначення Дня охорониУ своїх виступах фахівці Фонду ознайомили присутніх із зверненням до Всесвітнього дня охорони праці, девізом якого у 2024 році є – “Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці”, звернули увагу на питання охорони праці в закладах та виробничих майстернях, необхідність створення безпечних умов праці на кожному робочому місці.
2705 - Участь в заходах з нагоди відзначення Дня охорониПід час наради Мирослава Стельмах озвучила причини настання нещасних випадків внаслідок порушення законодавства з охорони праці, важливість профілактичних заходів по запобіганню нещасним випадкам, дотримання працівниками правил та інструкцій з охорони праці на кожному робочому місці, проведення якісних інструктажів та періодичного навчання працівників з питань охорони праці, необхідність проведення медичних оглядів. Необхідно пам’ятати, що через нещасні випадки та аварії гинуть на виробництві не просто робітники та службовці, на підготовку держава яких витратила значні кошти, а перш за все люди — годувальники сімей, батьки та матері дітей. Також розповіла про порядок отримання страхових виплат потерпілими по завершенню розслідування. Окрім того, Мирослава Стельмах зустрілася з учнями ІІІ курсу по спеціальностях електрозварник, коваль ручного кування, слюсар-ремонтник, де інформувала їх про важливу роль охорони праці, на обов’язок кожного працівника дбати про особисту безпеку та вимоги правил, інструкції з охорони праці на робочих місцях, звернула увагу на право працівників, які зайняті на роботах з важкими та шкідливими умовами праці, на пільги і компенсації за результатами атестації робочих місць.
2705 - Участь в заходах з нагоди відзначення Дня охорониЛюбомир Довжанський в своєму виступі відмітив, що дотримання правил безпеки праці є необхідною умовою збереження життя і здоров’я працівників, в подальшому було акцентовано увагу на посиленні контролю за дотриманням працівниками правил внутрішнього трудового розпорядку, проведення інструктажів на робочому місці, щорічного навчання з питань охорони праці та проходження медичних оглядів, дотримання правил з безпечного виконання робіт.
1f4cc - Участь в заходах з нагоди відзначення Дня охорониПо завершенні заходів надано методичні рекомендації для керівників закладів освіти та пам’ятки з охорони праці.
IMG 20240425 143523 228x300 - Участь в заходах з нагоди відзначення Дня охорониIMG 20240425 143247 228x300 - Участь в заходах з нагоди відзначення Дня охорони
background Layer 1