Пропустити навігацію

🔔Проведено круглий стіл за участі фахівців Держпраці та Пенсійного фонду

 
🗓25 квітня 2024 року проведено засідання за круглим столом щодо співпраці Південно-Західне міжрегіональне управління Державної служби… управління Державної служби з питань праці та Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області з питань профілактики виробничого травматизму, розслідування нещасних випадків та реалізації заходів з нагоди Дня охорони праці.
 
👨‍💼В заході взяли участь працівники Міжрегіонального управління на чолі з начальником Богданом Сагайдаком, а також фахівці відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи ГУ ПФУ в області.
 
💬Учасники зустрічі обговорили питання травматизму та ризиків, що можуть виникнути на робочому місці, зосередили увагу на способах попередження нещасних випадків на виробництві, обмінялись досвідом спільних напрямків роботи щодо профілактики виробничого травматизму.
 
📌Під час круглого столу напрацьовано шляхи подальшої співпраці та реалізації спільних заходів, зокрема щодо відзначення Дня охорони праці.
 
20240425 101532 300x225 - 🔔Проведено круглий стіл за участі фахівців Держпраці та Пенсійного фонду 20240425 102233 300x225 - 🔔Проведено круглий стіл за участі фахівців Держпраці та Пенсійного фонду
 
 
 
background Layer 1