Пропустити навігацію

Участь у нараді з педагогічним колективом Радчанського ліцею Івано-Франківської міської ради

1f530 - Участь у нараді з педагогічним колективом Радчанського ліцею Івано-Франківської міської радиГоловний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Наталія Проніна взяла участь у нараді з педагогічним колективом Радчанського ліцею Івано-Франківської міської ради.
2705 - Участь у нараді з педагогічним колективом Радчанського ліцею Івано-Франківської міської радиУ своєму виступі фахівець Фонду довела до відома присутніх звернення до Всесвітнього дня охорони праці, який в 2024 році проходив під девізом: «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці».
1f5e3 - Участь у нараді з педагогічним колективом Радчанського ліцею Івано-Франківської міської радиПід час наради спеціаліст Головного управління проінформувала присутніх про законодавчі вимоги з охорони праці, наголосила на важливості їх дотримання задля уникнення ризиків для життя і здоров’я працівників. Навела приклади найбільш поширених причин настання нещасних випадків на виробництві, головними з яких є відсутність профілактичних та навчальних заходів, проведення неякісних інструктажів, ігнорування працівниками правил безпеки на робочому місці. Обговорено причини настання нещасних випадків та важливість профілактичних заходів по їх запобіганню.
2139 - Участь у нараді з педагогічним колективом Радчанського ліцею Івано-Франківської міської радиПо завершенні наради надано методичні рекомендації та інформаційні матеріали.
IMG c12b679e7625880767a95de359ac360d V 300x169 - Участь у нараді з педагогічним колективом Радчанського ліцею Івано-Франківської міської ради
background Layer 1