Пропустити навігацію

ОЗНАЙОМЧО-ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ В ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІ

У рамках співпраці в Головному управлінні під гаслом «Єднаємо покоління заради майбутнього» під керівництвом в. о. начальника Головного управління Пенсійного фонду України в області Зоряни Панас проведено ознайомчо-практичне заняття зі студентами 2 курсу Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу групи ФБСС-76-ІІ спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» за участі керівників окремих структурних підрозділів Головного управління та викладача навчального закладу Юлії Фількіної.
2705 - ОЗНАЙОМЧО-ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ В ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІЗ вступним словом до учасників заходу звернулась Зоряна Панас, яка ознайомила з історією розвитку пенсійної галузі краю, зупинилась на основних змінах, які відбулись у Пенсійному фонді України, зокрема передачі функцій з призначення та виплати житлових субсидій та пільг, страхових виплат тощо.
2139 - ОЗНАЙОМЧО-ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ В ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІВ ході зустрічі начальник управління по роботі з персоналом Степан Чорний розповів про основні завдання, структуру Головного управління та зауважив, що пенсійна сфера потребує освічених, талановитих і креативних людей і повідомив студентів про кваліфікаційні вимоги до посад державних службовців і можливість працевлаштування в Головному управлінні.
1f530 - ОЗНАЙОМЧО-ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ В ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІНаталія Івасишин – начальник управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг розкрила основні аспекти призначення пенсій, страхових виплат, житлових субсидій та пільг, ознайомила із можливостями та перевагами електронних сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України.
1f465 - ОЗНАЙОМЧО-ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ В ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІГалина Тимків – начальник відділу бухгалтерського обліку № 1 – головний бухгалтер розповіла про бухгалтерський облік в системі Головного управління, порядок складання і затвердження кошторису за видатками на фінансування адміністративних витрат, пов’язаних з виконанням функцій, покладених на органи Пенсійного фонду України, фінансову звітність, порядок нарахування заробітної плати, а заступник начальника фінансово-економічного управління-начальник відділу забезпечення наповнення бюджету № 1 Галина Шпіляревич детально зупинилася на джерелах наповнення бюджету та заходах щодо легалізації заробітної плати.
2714 - ОЗНАЙОМЧО-ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ В ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІОкрім того, студенти мали можливість відвідати відділ обслуговування громадян № 6 в м. Івано-Франківську, ознайомитися із принципами роботи сервісного центру, спектром послуг, які надаються відвідувачам та функціональними можливостями вебпорталу Пенсійного фонду України, які значно розширюють дистанційний доступ до послуг громадянам, та запропоновано присутнім скористатися мобільним додатком «Пенсійний фонд».
Зустріч пройшла у форматі діалогу, студенти отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання.
Довідково: завантажити мобільний додаток 1f310 - ОЗНАЙОМЧО-ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ В ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІ “Пенсійний фонд” можна за посиланням: https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.gov.pfu
1 300x195 - ОЗНАЙОМЧО-ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ В ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІ IMG 3578 300x200 - ОЗНАЙОМЧО-ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ В ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІ IMG 3579 300x200 - ОЗНАЙОМЧО-ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ В ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІ IMG 3580 300x200 - ОЗНАЙОМЧО-ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ В ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІ IMG 3582 300x200 - ОЗНАЙОМЧО-ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ В ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІ zag 300x126 - ОЗНАЙОМЧО-ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ В ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІ kozlo sts 300x200 - ОЗНАЙОМЧО-ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ В ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІ IMG 3597 300x200 - ОЗНАЙОМЧО-ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ В ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІ
background Layer 1