Пропустити навігацію

Нарада з посадовими особами СВП “Завод Прокерам”

Головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Мирослава Стельмах взяла участь в нараді з посадовими особами з питань охорони праці СВП “Завод Прокерам”.
2705 - Нарада з посадовими особами СВП “Завод Прокерам”У своєму виступі фахівець Фонду ознайомила посадових осіб підприємства із зверненням до Всесвітнього дня охорони праці, девізом якого у 2024 році є: “Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці”, акцентувала увагу на питання охорони праці на виробництві, необхідність створення безпечних умов праці на кожному робочому місці, навчання працівників, в тому числі інструктажів з охорони праці, необхідність проведення медичних оглядів, причини та обставини настання нещасних випадків на виробництві та їх профілактики.
1f4cc - Нарада з посадовими особами СВП “Завод Прокерам”Мирослава Стельмах звернула увагу на право працівників, які зайняті на роботах з важкими та шкідливими умовами праці, на пільги і компенсації за результатами атестації робочих місць, якість інструктажів та періодичному навчанні працівників з питань охорони праці, необхідність проведення періодичних медичних оглядів працівників.
267b - Нарада з посадовими особами СВП “Завод Прокерам”Під час наради обговорено причини настання нещасних випадків внаслідок порушення законодавства з охорони праці, важливість профілактичних заходів по запобіганню нещасним випадкам. Крім того, головний спеціаліст ознайомила з порядком отримання страхових виплат потерпілими по завершенню розслідування.
FOTO PROKERAM 1 300x139 - Нарада з посадовими особами СВП “Завод Прокерам”
background Layer 1