Пропустити навігацію

День Пенсійного фонду України в Снятинському коледжі Подільського державного аграрного – технічного університету

 

Заступником начальника Снятинського відділу обслуговування громадян Коломийського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Ганною Оробець проведено День Пенсійного фонду Украшни в Снятинському коледжі Подільського державного аграрно-технічного університету.

Метою проведення даної зустрічі з студентами є роз’яснення про переваги офіційного працевлаштування, а також ознайомлення з перевагами  надання послуг Пенсійним фондом України через веб – портал. Так, в ході зустрічі усі присутні студенти виявили бажання зареєструватися і стати користувачами веб – порталу.

– Проводячи такі зустрічі, ми прагнемо захистити молодь від нелегального працевлаштування в майбутньому, пояснюючи, що від офіційного розміру їхньої зарплати залежить їхній  соціальний захист, адже йдеться не лише про пенсійне страхування, а й про всі соціальні гарантії та виплати, які існують у державі, – зазначила Ганна Оробець.

IMG 56a1bd7aba2c7cf9e87e3716ee47b1fa V 300x225 - День Пенсійного фонду України в Снятинському коледжі Подільського державного аграрного – технічного університету IMG 34119375447715eb2e746746ee9d98a0 V 300x225 - День Пенсійного фонду України в Снятинському коледжі Подільського державного аграрного – технічного університету

background Layer 1