Пропустити навігацію

Відбулась нарада-семінар з працівниками підрозділів контрольно-перевірочної роботи

Сьогодні в головному управлінні Пенсійного фонду України в області проведено нараду – семінар з працівниками підрозділів контрольно – перевірочної роботи управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю головного управління Пенсійного фонду України в області на тему:Про підсумки роботи підрозділів контрольно – перевірочної роботи управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю головного управління Пенсійного фонду України в Івано – Франківській області за 11 місяців 2018 року”.

Відкрив нараду – семінар перший заступник начальника головного управління Валерій Семанишин, який зосередив увагу присутніх на основних пріорітетах роботи Пенсійного фонду України 2019 року, серед яких: забезпечення європейських стандартів функціонування та надання послуг органами Фонду; своєчасне призначення, перерахунок та здійснення пенсійних виплат, забезпечення додержання пенсійного законодавства; зміцнення фінансової стабільності пенсійної системи, мобілізація надходження коштів до бюджету Фонду та їх раціональне використання; реалізація державної атикорупційної політики в органах Пенсійного фонду України.

Учасники семінару розглянули результати  роботи  за 11 місяців 2018 року, обговорили ряд питань, пов’язаних з підготовкою, проведенням та оформленням результатів перевірок достовірності поданих відомостей про осіб, які підлягають загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванню. Також розглянули можливі ризики, які можуть виникнути при здійсненні контрольно перевірочних заходів.

Наприкінці семінару учасники обмінялися досвідом з питань контрольно – перевірочної роботи, який стане в нагоді при здійсненні контрольних заходів в майбутньому.

IMG 1609 300x200 - Відбулась нарада-семінар з працівниками підрозділів контрольно-перевірочної роботи IMG 1612 300x200 - Відбулась нарада-семінар з працівниками підрозділів контрольно-перевірочної роботи

background Layer 1