Пропустити навігацію

Питання надання житлових субсидій у готівковій формі обговорили на селекторній нараді

Сьогодні у приміщенні ПАТ ”Укртелекому” відбулась селектона нарада під головуванням Міністра соціальної політики України Андрія Реви, спрямована на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 06.02.2019 № 62 ”Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” щодо монетаризації житлових субсидій.

Міністром чітко визначено завдання для кожної державної структури щодо забезпечення своєчасної виплати житлових субсидій у грошовій формі та своєчасного інформування про це одержувачів субсидій. Голова правління Пенсійного фонду України Євгеній Капінус наголосив на своєчасному формуванні та передачі органам Пенсійного фонду України реєстрів одержувачів субсидій з числа пенсіонерів для забезпечення їх виплати разом пенсіями з 01 березня поточного року.

У нараді взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка, начальник головного управління Пенсійного фонду України в області Надія Павлюк, заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в області Роман Берчак, керівники департаменту соціальної політики України та ”Ощадбанку”.

IMG 1611 1 300x225 - Питання надання житлових субсидій у готівковій формі обговорили на селекторній нараді IMG 1612 300x225 - Питання надання житлових субсидій у готівковій формі обговорили на селекторній нараді IMG 1740 300x200 - Питання надання житлових субсидій у готівковій формі обговорили на селекторній нараді

background Layer 1