Пропустити навігацію

Умови проведення конкурсу на зайняття посади завідувача сектору забезпечення наповнення бюджету фінансово-економічного відділу управління Пенсійного фонду України в місті Івано-Франківську

Загальні умови

Посадові обов’язки

1. Координує роботу сектору щодо забезпечення надходження від сплати страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, коштів від відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах, різниці між сумою пенсії, призначеної відповідно до статті 37 Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність», і сумою пенсії, обчисленою відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», збору на обов’язкове державне пенсійне страхування, інших коштів відповідно до законодавства, ведення обліку цих надходжень. Забезпечує виконання планових завдань з власних надходжень.

2. Аналізує разом із відповідними органами Державної фіскальної служби України надходження сум єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

3. Забезпечує моніторинг відомостей реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування для виявлення ознак використання праці неоформлених працівників, порушень законодавства про працю та здійснення обміну інформацією про ці відомості.

4. Аналізує процеси та показники в сфері оплати праці, ринку зайнятості, також їх вплив на надходження коштів, призначених для пенсійного страхування.

5. Проводить інформаційно-роз`яснювальну роботу з питань наповнення бюджету Фонду.

6. Надає платникам та застрахованим особам інформацію щодо здійснення доплати до мінімального страхового внеску відповідно до частини третьої статті 24 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», виплати компенсації відповідно до Порядку компенсації роботодавцям частини фактичних витрат, пов’язаних із сплатою єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2013 року № 153.

7. У межах своєї компетенції розглядає та бере участь у розгляді звернень, заяв та скарг громадян, підприємств, установ, організацій, веде прийом громадян, виявляє та усуває причини, що призводять до подання громадянами скарг та повторних звернень.

8. Забезпечує ведення особових рахунків платників.

Умови оплати праці

– посадовий оклад згідно штатного розпису (на 2018 рік – 5200 грн);

– інші доплати – відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів»;

– надбавка за вислугу років – 3% посадового окладу за кожний календарний рік стажу державної служби, але не більше 50% посадового окладу, за наявності достатнього фонду оплати праці – премія.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

на постійній основі

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

Подати до 17:15 08.08.2018 наступні документи:

1. Копія паспорта громадянина України.

2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

3. Письмова заява, в якій особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки.

4. Копію (копії) документа (документів) про освіту.

5. Заповнена особова картка встановленого зразка.

6. Оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

7. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік (підтвердження щодо подання декларації з Єдиного державного реєстру декларацій та роздруковану електронну з урахуванням вимог статті 45 Закону України “Про запобігання корупції”).

Особа, яка має інвалідність та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

Місце, час та дата початку проведення конкурсу

14.08.2018 о 10:00, м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 44

Прізвище, імя та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Раковецька Оксана Михайлівна, Івонус Віталія Василівна

(0342) 725625

if@if.pfu.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги

1

Освіта

Вища (магістр/спеціаліст). Економічна, державне управління, юридична.

2

Досвід роботи

Досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше одного року

3

Володіння державною мовою

Вільне

Професійна компетентність

 

Вимога

Компоненти вимоги

1.

Лідерство

вміння обґрунтовувати власну позицію;

досягнення кінцевих результатів.

2.

Прийняття ефективних рішень

ефективно використовувати ресурси (у тому числі фінансові і матеріальні);

аналіз державної політики та планування заходів з її реалізації.

3.

Комунікації та взаємодія

– вміння ефективної комунікації та публічних виступів;

співпраця та налагодження партнерської взаємодії;

відкритість.

5.

Управління організацією роботи та персоналом

організація і контроль роботи;

вміння працювати в команді та керувати командою;

оцінка і розвиток підлеглих.

6.

Особистісні компетенції

– аналітичні здібності;

– дисципліна і системність;

– самоорганізація та орієнтація на розвиток;

вміння працювати в стресових ситуаціях.

Професійні знання

 

Вимога

Компоненти вимоги

1.

Знання законодавства

Знання:

– Конституції України;

– Закону України «Про державну службу»;

– Закону України «Про запобігання корупції».

2

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до положення про структурний підрозділ

Знання:

– Кодексу законів про працю України;

– Закону України «Про очищення влади»;

– Закону України «Про відпустки»;

– Закон України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування»;

– Закон України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування»;

– Постанови Кабінету Міністрів України від 23 липня 2014 року № 208 Про затвердження Положення про Пенсійний фонд України;

– Постанови правління Пенсійного фонду України від 22 грудня 2014 року № 28-2, зареєстроване в Міністерстві юстиції України 15 січня 2015 року № 41/26486 ” Про затвердження положення про управління Пенсійного фонду України в районах, містах, районах у містах, а також про об’єднані управління”.

3.

Спеціальний досвід роботи

Відповідно до посади з урахуванням вимог спеціальних законів.

4.

Знання сучасних інформаційних технологій

Впевнений користувач ПК. Досвід роботи з офісним пакетом Microsoft office, Outlook Express. Навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет, знання сучасних технологій з електронного урядування.

background Layer 1