Пропустити навігацію

Питання погашення заборгованості з єдиного соціального внеску обговорили на засіданні комісії при Косівській РДА

В роботі засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат при Косівській районній державній адміністрації взяв участь Валерій Семанишин  перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Івано – Франківській області.

На засідання було запрошено 16 боржників зі сплати єдиного внеску по Косівському районі.

У ході засідання комісії було узгоджено з боржниками строки погашення заборгованості з єдиного соціального внеску. Комісія підтримала пропозиції Валерія Семанишина щодо проведення органами Пенсійного фонду, Державної фіскальної служби в районі за участю сільських голів широкої роз’яснювальної роботи серед підприємців про необхідність сплати єдиного соціального внеску або офіційної реєстрації припинення підприємницької діяльності особами, які її не ведуть, для недопущення нарахування органами фіскальної служби заборгованості зі сплати ЄСВ. Також Державній виконавчій службі рекомендовано активніше застосувати звернення до суду з вимогою про обмеження права виїзду закордон особам, які мають заборгованість з єдиного соціального внеску.

10042019001 300x230 - Питання погашення заборгованості з єдиного соціального внеску обговорили на засіданні комісії при Косівській РДА10042019002 300x242 - Питання погашення заборгованості з єдиного соціального внеску обговорили на засіданні комісії при Косівській РДА

background Layer 1