Пропустити навігацію

Про перерахунок пенсій з 01.07.2019 р., у зв’язку з  підвищенням розміру прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність.

Сьогодні, 12 червня, начальник головного управління Пенсійного фонду України в області Надія Павлюк розповіла в інтерв’ю ОТБ ”Галичина” про реорганізацію територіальних органів Пенсійного фонду України в Івано – Франківській області. Зокрема наголосила, що зміни відбулися у 8 районних об’єднаних територіальних управліннях Пенсійного фонду України в Івано –Франківській області, а саме: Галицькому, Калуському, Косівському, Коломийському, Надвірнянському, Тлумацькому, Тисменицькому об’єднаних управліннях Пенсійного фонду України, а також управлінні Пенсійного фонду України в місті Івано – Франківську. Як результат реорганізації функціонує одна юридична особа – головне управління Пенсійного фонду України в Івано – Франківській області.

Також очільниця поінформувала про перерахунок пенсій, у зв’язку з  підвищенням розміру прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність. Вона зазначила, що прожитковий мінімум для таких осіб, підвищено з 1497 до 1564 гривень. В зв’язку з цим Пенсійний фонд України проведе черговий перерахунок пенсій. 
Перерахунку в області підлягатимуть близько 310 тис. пенсій, який з  01.07.2019 р. органами Пенсійного фонду України буде проведений автоматично. Розмір підвищення пенсії кожній особі визначатиметься індивідуально. Інформацію щодо механізму проведення перерахунку пенсій особи зможуть отримати в органах Фонду за місцем перебування на обліку.

IMG 2690 300x200 - Про перерахунок пенсій з 01.07.2019 р., у зв’язку з  підвищенням розміру прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність.

background Layer 1