Пропустити навігацію

«ПОВАЖАЙ СЕБЕ – ЛЕГАЛІЗУЙ СВОЮ ПРАЦЮ»

11FOTO1 1 300x225 - «ПОВАЖАЙ СЕБЕ – ЛЕГАЛІЗУЙ СВОЮ ПРАЦЮ» 17 травня 2018 року працівники Київського,  Шевченківського об’єднаних управлінь Фонду м. Харкова та управління Фонду в Московському районі  м. Харкова разом з представниками районних управлінь праці та соціального захисту населення долучились до святкування Всесвітнього дня вишиванки та з метою роз’яснення населенню переваг легальної зайнятості в українських вишиванках організували флешмоб «ПОВАЖАЙ СЕБЕ – ЛЕГАЛІЗУЙ СВОЮ ПРАЦЮ».

Акція проводилась в торгівельно-розважальних центрах  «Караван», «Дафі», в торгівельних центрах «Sun City» та «Україна».

Під час проведення заходу працівники управлінь Фонду демонстрували яскраві плакати,  проводили бесіди, особливо із молоддю, та роздавали листівки відвідувачам зазначених центрів.

Завдяки агітаційним матеріалам громадяни мали змогу отримати важливу інформацію щодо негативних наслідків, які мають місце при неофіційному працевлаштуванні.

«Біла» зарплата – це стабільність і соціальні гарантії сьогодні, а також гідна пенсія в майбутньому. Саме таку думку намагалися донести організатори акції до людей, які знаходились навколо.

11FOTO2 300x225 - «ПОВАЖАЙ СЕБЕ – ЛЕГАЛІЗУЙ СВОЮ ПРАЦЮ»
11foto49 4 225x300 - «ПОВАЖАЙ СЕБЕ – ЛЕГАЛІЗУЙ СВОЮ ПРАЦЮ» 11foto49 1 225x300 - «ПОВАЖАЙ СЕБЕ – ЛЕГАЛІЗУЙ СВОЮ ПРАЦЮ»
background Layer 1