Пропустити навігацію

Про зміни в нарахуванні пенсійних виплат йшла мова під час виїзного інформаційного заходу для мешканців Коломацького району

11foto2 38 300x225 - Про зміни в нарахуванні пенсійних виплат йшла мова під час виїзного інформаційного заходу для мешканців Коломацького районуНачальник Коломацького відділу з питань призначення перерахунку та виплати пенсій Олена Чишко ознайомила присутніх про зміни в нарахуванні пенсійних виплат в залежності від наявного страхового стажу та надала вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Інформаційний захід було проведено в приміщенні Коломацького

11foto1 38 300x225 - Про зміни в нарахуванні пенсійних виплат йшла мова під час виїзного інформаційного заходу для мешканців Коломацького району

районного будинку культури Харківським центром професійно-технічної освіти  державної служби зайнятості для мешканців Коломацького району, що знаходяться на обліку в Коломацькому районному центрі зайнятості. У заході взяли участь керівництво району, представники організацій та служб району.

Менеджером проекту “Рука допомоги” проведено презентацію  пілотного проекту із залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб.

Також,  присутніх ознайомили з актуальними змінами в законодавстві щодо призначення субсидій, соціальних виплат та пільг.

background Layer 1