Пропустити навігацію

Про пенсійні виплати мешканцям Балаклійського району Харківської області

11foto04 300x225 - Про пенсійні виплати мешканцям Балаклійського району Харківської областіПро перерахунки пенсій з 1 липня 2019 року в «прямому ефірі» радіо Балаклія FM 90,5 розповіла  начальник Балаклійського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян Тетяна Дорохова.

          Під час свого виступу  Тетяна Дорохова зауважила, яким саме категоріям пенсіонерів підвищено пенсійні виплати у зв’язку зі зміною розміру прожиткового мінімуму, що розмір підвищення пенсії кожній особі визначається індивідуально.

          Інформацію про результати проведеного перерахунку можна отримати на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України, а також за телефоном “гарячої” лінії.11foto02.4 300x225 - Про пенсійні виплати мешканцям Балаклійського району Харківської області

          Також, увагу радіослухачів акцентовано на те, що як результат реорганізації функціонує одна юридична особа – головне управління Пенсійного фонду України в Харківській області. В області збережено діючу мережу місць прийому та обслуговування громадян. На місцях спеціалісти відділу обслуговування громадян (сервісний центр) надають послуги по обслуговуванню громадян з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій, оформлення допомоги на поховання, видачі довідок про розмір пенсії, про перебування на обліку та інше.

          На всі запитання радіослухачів надані вичерпні відповіді.

background Layer 1