Пропустити навігацію

Створення інформаційних куточків

11FOTO3 300x225 - Створення інформаційних куточківРозпочато акцію по створенню на підприємствах інформаційних11FOTO2 225x300 - Створення інформаційних куточків куточків з питань пенсійного забезпечення!

Кожен громадянин має право на отримання актуальних даних з приводу пенсійного забезпечення. Саме тому працівниками Київського об’єднаного управління ПФУ в м.Харкові розпочато роботу щодо створення інформаційних куточків.

Яскраві листівки, що розміщено на стендах громадських організацій та підприємств міста, користуються великим попитом серед харків’ян і дають їм змогу отримати корисну і актуальну інформацію стосовно призначення та оформлення пенсійних виплат.

Оновлюючи стенди, співробітники управління мають нагоду поспілкуватися з трудовим колективом установ та відвідувачами і надати вичерпні відповіді на всі запитання відносно змін у пенсійному законодавстві.

11FOTO4 180x300 - Створення інформаційних куточківЗа останній місяць облаштовано інформаційні острівки на території:11FOTO1 300x225 - Створення інформаційних куточків

  • ПРАТ «Філіп Морріс Україна»;
  • ПАТ «Харківміськгаз»;
  • Центру надання адміністративних послуг Київського району;
  • Бібліотеці-Філії №50 ЦБС Київського району.
background Layer 1