Пропустити навігацію

Жителям Циркунівської об’єднаної територіальної громади про електронні сервіси Пенсійного фонду!

11foto192 1 300x225 - Жителям Циркунівської  об’єднаної територіальної громади  про електронні сервіси Пенсійного фонду!12 вересня 2019 року  відбулася виїзна зустріч з використанням новітніх захищенних технологій віддаленого робочого місця в Циркунівській  об’єднаній територіальній громаді за участю  начальника відділу (сервісного центру) Євгена Нелупа і головного спеціаліста відділу Ольги Ключки. На зустрічі були присутні секретар селищної ради Клавдія Агніщева, члени трудового колективу та місцеві жителі.

Начальник відділу Євген Нелуп розповів про запровадження 11foto19 300x225 - Жителям Циркунівської  об’єднаної територіальної громади  про електронні сервіси Пенсійного фонду!нової моделі звернень громадян за призначенням пенсії в «один дотик» через веб-портал Пенсійного фонду України та надано повний перелік послуг без звернення до органів Фонду.

Ольга Ключка відповідно діючого законодавства надала присутнім роз’яснення щодо умов призначення пенсій  та надання необхідного пакету документів та щодо змін в чинному законодастві.

background Layer 1