Пропустити навігацію

Зустріч із застрахованими особами та страхувальниками в Богодухівському районі

11foto37 225x300 - Зустріч із застрахованими особами та страхувальниками в Богодухівському районіПитання правильності подання звітності до органів державної фіскальної служби було обговорено на зустрічі в Богодухівському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Харківської області із застрахованими особами та страхувальниками, яка відбулась 13 липня 2018 року в приміщенні управління. На зустрічі було зазначено, що одним із важливих обов’язків є ведення реєстру застрахованих осіб, який формується на підставі звітності, поданої страхувальником до органів державної фіскальної служби.

Головні спеціалісти на чолі з начальником відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Олексієм Мозковим надавали роз’яснення присутнім щодо правильності заповнення облікових карток, користування веб-порталом, за допомогою якого можна постійно контролювати свого роботодавця, перевіряти розмір офіційної заробітної плати, наявність позначки про пільговий стаж, період загального страхового стажу тощо. І повідомили, що для реєстрації необхідно особисто звернутись до управління з відповідною заявою та необхідними документами.

Відділом адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації постійно проводиться робота щодо правильності формування звітності, щоб у подальшому виключити можливість помилок, неточностей і недостовірності даних.

background Layer 1