Пропустити навігацію

Семінар для працівників Золочівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості

12foto1 225x300 - Семінар для працівників Золочівської  районної філії Харківського обласного центру зайнятості13 листопада 2019 року за участі завідувача Золочівського сектору обслуговування громадян (сервісний центр) Валентини Філоненко відбувсь семінар на тему «Провадження нових електронних сервісів через веб-портал Пенсійного фонду» для працівників Золочівської  районної філії Харківського обласного центру зайнятості.

Під час заходу розглянуті такі питання:

  1. Сервіс веб-порталу – призначення пенсії в «один дотик».

Новий сервіс дозволяє призначити пенсію в одне відвідування сервісного центру, попередньо подавши заяву та всі необхідні документи через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України.

  1. Впровадження у тестовому форматі новий електронний сервіс – мобільний додаток «Пенсійний фонд», що дає можливість доступу до електронних сервісів Фонду з мобільних пристроїв – смартфонів та планшетів.

Даний проект розроблено з метою реалізації розвитку системи надання електронних послуг «Е-пенсія» та забезпечує максимально зручну та оперативну взаємодію громадян з Пенсійним Фондом.

На зустрічі наголошено, що більшої популярності серед користувачів веб-порталу набувають послуги з отримання довідок, достовірність яких підтверджується QR – кодом (форма ОК-5), витяг із Реєстру застрахованих осіб, довідки про розмір пенсії).

Отже, спілкуватися з Пенсійним фондом нам стає легше і зручніше.

background Layer 1