Пропустити навігацію

Зустріч з трудовим колективом Комсомольської селищної ради

12foto209 300x224 - Зустріч з трудовим колективом Комсомольської селищної ради13 листопада 2019 року в смт. Слобожанське заступник начальника Зміївського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Корнелія Слонь провела зустріч з членами трудового колективу Комсомольської селищної ради та жителями смт. Слобожанське.

Зустріч проведено з використанням технології віддаленого робочого місця на робочій станції із застосуванням ключів на захищених носіях, що дає повний спектр послуг, які доступні в органах Пенсійного фонду України. Завдяки чому було прийнято 18 осіб, яким було надано повне роз’яснення щодо складових пенсії, переліку документів для призначення пенсії, про право на перерахунок пенсії. Під час прийому було прийнято анкету на виготовлення пенсійного посвідчення, прийнято заяви на перерахунок пенсії, працевлаштування звільнення та надано довідки про розмір пенсії.12foto109 300x221 - Зустріч з трудовим колективом Комсомольської селищної ради

Під час зустрічі було повідомлено про запровадження нової моделі звернень громадян за призначенням пенсії в „один дотик” через веб-портал Пенсійного фонду України, порядок подання документів громадянами в електронному вигляді для нового призначення (перерахунку) пенсії. Також було повідомлено щодо впровадження нового електронного сервісу – мобільний додаток «Пенсійний фонд», який забезпечує доступ усіх працюючих (застрахованих) осіб до інформації, яка міститься в електронній обліковій картці, доступ пенсіонерів до електронної пенсійної справи.

Під час зустрічі були розповсюджені інформаційні буклети та надані вичерпні відповіді на всі поставлені запитання.

 

background Layer 1