Пропустити навігацію

Спільно вирішуємо пенсійні питання засуджених

12foto4 2 225x300 - Спільно вирішуємо пенсійні питання засуджених14 листопада 2019 року в приміщенні Балаклійського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) відбулася зустріч з співробітниками державної установи “Покровська виправна колонія (№17)”.

Під час зустрічі обговорювались питання щодо оформлення пенсій засудженим установи, в разі набуття ними права на це та порядок виплати державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію.

Також начальник Балаклійського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Тетяна Дорохова повідомила, що призначення пенсії по інвалідності, яка настала під час відбування покарання у місцях позбавлення волі здійснюється в порядку, встановленому для призначення пенсії засудженим на загальних підставах. Поінформувала про порядок виплати пенсії за довіреністю.

Працівники Балаклійського відділу обслуговування громадян налагодили дієву співпрацю з адміністрацією установи з метою як найшвидше допомогти засудженим, які цього потребують.

background Layer 1