Пропустити навігацію

Тривають виїзні прийоми громадян

12foto4 225x300 - Тривають виїзні прийоми громадян02 грудня 2019 року заступник начальника Балаклійського відділу обслуговування громадян Наталя Хом’як провела зустріч з мешканцями селища Андріївка.

          За допомогою програмного забезпечення під час прийому громадян було прийнято  12 осіб, які звернулися з питання перерахунку пенсії, зміна страхового стажу, набутого до 2004 року, запиту пенсійних справ тощо.

          Наталя Хом’як надала роз’яснення щодо умов призначення різних 12foto04 300x225 - Тривають виїзні прийоми громадянвидів пенсій, дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати, порядку зарахування страхового стажу та перерахунку пенсій з 01 грудня 2019 року. 

          Особливу увагу звернула на запроваджену послугу “е – пенсія”, що дозволяє значно заощадити час, оскільки передбачає подання заяви та сканованих копій необхідних документів в електронному вигляді через вебпортал Фонду.

          Наприкінці зустрічі популяризували газету “Пенсійний кур’єр”, на сторінках якої завжди можна знайти актуальну інформацію з питань пенсійного забезпечення.

 

12foto19 300x225 - Тривають виїзні прийоми громадян02 грудня 2019 року  відбулась виїзна зустріч з мешканцями Пісочинської. Зустріч з мешканцями селища та трудовим колективом селищної ради провів начальник Харківського приміського відділу обслуговування громадян Євген Нелуп та головний спеціаліст відділу Ольга Ключка.

У ході зустрічі було надано детальне роз’яснення щодо автоматичного перерахунку пенсій з 01 грудня 2019 року. За допомогою технологій віддаленого доступу на робочій станції прийнято 27 осіб, які звернулись з питання складових пенсії та ії підвищення з 01 грудня 2019 року, було видано довідки про розмір пенсії.

Особливу увагу приділено умовам реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонда України та умовам нової моделі звернення за призначенням та перерахунку пенсії в «один дотик» за допомогою електронного цифрового підпису та надано повний перелік послуг без звернення до органів Фонду. На питання присутніх щодо права на перерахунок пенсії, доцільності переходу з одного виду пенсії на інший були надані кваліфіковані відповіді.

 

 

 

 

background Layer 1