Пропустити навігацію

Зустріч з мешканцями Основ’янського району

Osnova1 169x300 - Зустріч з мешканцями Основ’янського району04 грудня 2019 року в приміщенні Харківської загальноосвітньої школи №35 відбулась зустріч мешканців Основ’янського району з фахівцями соціальної сфери.

Приймали участь у заході заступник начальника Слобідського відділу обслуговування громадян у  м. Харкові (сервісний центр) Оксана Сорокіна та головні спеціалісти відділу Ольга Куцина та Людмила Кузнєцова.

Оксана Сорокіна розповіла присутнім про види пенсій, про складові пенсійнихOsnova2 169x300 - Зустріч з мешканцями Основ’янського району виплат,  про перерахунок пенсій з 01 грудня 2019 року у зв’язку із збільшенням прожиткового мінімуму, про зміни в пенсійному законодавстві. Крім того, була надана інформація про запроваджені Пенсійним фондом онлайн-сервіси, а саме про можливість за допомогою смс-повідомлень пенсіонеру отримувати інформацію про призначення та перерахунок пенсії, а застрахованій особі – про сплату за них єдиного соціального внеску та розмір страхового стажу. Крім того, було роз’яснено про послуги, які можна отримати через Вебпортал Пенсійного фонду України, зокрема отримання довідки про доходи, індивідуальні відомості про застраховану особу тощо.

Під час зустрічі спеціалістами були надані кваліфіковані відповіді на запитання  щодо пенсійного законодавства.

background Layer 1