Пропустити навігацію

Круглий стіл в рамках “Тижня права”

12foto04 5 300x225 - Круглий стіл в рамках “Тижня права”13 грудня 2019 року  в рамках загальнонаціонального правоосвітницького проєкту “Я МАЮ ПРАВО” з нагоди Всеукраїнського тижня права в Балаклійському районному відділі державної виконавчої служби організовано круглий стіл на теми: “Не знаєш, як вирішити спір?”, “Отримуй аліменти!”, “Як протидіяти домашньому насильству”, “Не знаєш, як оформити пенсію?”, “Як виконати рішення суду”. На зустрічі були присутні начальник Балаклійського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Тетяна Дорохова, працівники Балаклійської юстиції Світлана Ізмаїлова та Дмитро Петриченко, начальник Балаклійської міграційної служби Федір Власов.

           Тетяна Дорохова акцентувала увагу на популяризації діяльності Пенсійного фонду України та можливостей новітніх послуг, які надаються в електронній формі.

          Обговорювалися можливості сайту “Он-лайн будинок юстиції”, за допомогою якого є можливість отримання необхідних сервісів в електронному режимі.

          В ході круглого столу вирішувалися питання співпраці між службами щодо надання послуг соціального, пенсійного та правового змісту.

         

background Layer 1