Пропустити навігацію

Надання консультацій щодо пенсійного забезпечення

12foto1 225x300 - Надання консультацій щодо пенсійного забезпечення18 грудня 2019 року завідувач Золочівського сектору обслуговування громадян (сервісний центр) Валентина Філоненко провела зустріч для працівників Золочівської районної державної адміністрації.12foto3 225x300 - Надання консультацій щодо пенсійного забезпечення

Під час зустрічі розглянуті питання:

–    Призначення пенсії в «один дотик»

Зареєструвавшись на порталі з використанням електронного цифрового підпису, можна подавати документи для призначення пенсії дистанційно, не виходячи з дому.

–   Впровадження у тестовому форматі новий електронний сервіс – мобільний додаток «Пенсійний фонд», що дає можливість доступу до електронних сервісів Фонду з мобільних пристроїв – смартфонів та планшетів.

          Крім того, на порталі багато довідкової інформації: від текстів законодавчих актів до графіків прийому керівництва Пенсійного фонду й адрес управлінь Пенсійного фонду України в регіонах.

Слід зауважити, що Вебпортал надає електронні послуги кожній особі індивідуально та працює з дотриманням вимог до захисту інформації. Усі послуги є безкоштовними.

 

 

background Layer 1