Пропустити навігацію

Лекція з питань пенсійного забезпечення

12foto113 300x225 - Лекція з питань пенсійного забезпечення    Про актуальні питання пенсійної сфери йшлося під час лекції заступника начальника Красноградського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Тетяни Давиденко для працівників Зачепилівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості, яка відбулася 20 грудня 2019 року.

          Представник Фонду поінформувала про механізм 12foto213 300x225 - Лекція з питань пенсійного забезпеченнярозрахунку, умови виходу на пенсію за віком та документи, необхідні для її призначення. Також лектор наголосила, що потрібно заздалегідь потурбуватись щодо підтвердження страхового стажу та зібрати всі потрібні для цього документи.

          Слухачі дізналися, що про розмір страхового стажу можно дізнатися на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Також            Тетяна Давиденко розповіла про те, які відомості зберігаються у персональній електронній обліковій картці Реєстру застрахованих осіб та її основні функції. Фахівець звернула увагу на особливості користування вебпорталом Пенсійного фонду України, його інформаційними можливостями та ознайомила присутніх з новітніми системами надання електронних послуг, які допомогають надавати послуги без особистого звернення до Фонду.

На завершення зустрічі Тетяна Давиденко відповіла на всі питання, які цікавлять громадян та всім бажаючим роздала буклети з інформацією щодо підключення до електронних послуг Фонду.

background Layer 1