Пропустити навігацію

Зустріч з мешканцями Циркунівської об’єднаної теріторіальної громади

12foto19 300x225 - Зустріч з мешканцями Циркунівської об'єднаної теріторіальної громади9 січня  2020 року  відбулася виїздна зустріч з мешканцями Циркунівської об’єднаної теріторіальної громади за участю головного спеціаліста Харківського приміського відділу (сервісного центру) Олени Лаврик. На зустрічі були присутні секретар селищної ради Клавдія Агніщева, члени трудового колективу. Всьго на прийом звернулось 12 осіб.

У ході зустрічі було надано детальне роз’яснення щодо автоматичного перерахунка пенсій з 01.12.2019 року у зв’язку із збільшенням прожиткового мінімуму для осіб, що втратили працездатність, щодо пакету документів для призначення та перерахунку пенсії, було прийнято від п’яти осіб заяви з відповідними документами, у зв’язку із зміною місця проживання (запити пенсійних справ).

Особливу увагу було приділено реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України та умовам нової моделі звернення за призначенням та перерахунку пенсії в «один дотик» за допомогою електронного цифрового підпису та надано повний перелік послуг без звернення до органів Фонду. Також надані відповіді на інші питання щодо пенсійного забезпечення.

background Layer 1