Пропустити навігацію

Актуальні заходи, що відбулись в Зміївському районі

12foto09 225x300 - Актуальні заходи,  що відбулись в Зміївському районі09 січня 2020 року начальник Зміївського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Олег Лісовий та головний спеціаліст відділу Марина Шевченко провели виїзний прийом в приміщенні Комсомольської селищної ради смт. Слобожанське.

Прийом громадян проведено з використанням технології віддаленого робочого місця на робочій станції із застосуванням ключів на захищених носіях, що дає повний спектр послуг, які доступні в органах Пенсійного фонду України. Завдяки чому було прийнято 14 осіб, яким було надано роз’яснення щодо складових пенсії, про порядок проведення перерахунку пенсії з 01 грудня 2019 року, та з 01 січня 2020 року особам, які досягли 65 річного віку. Під час прийому було прийнято заяви на перерахунок пенсії, працевлаштування звільнення, щодо запиту пенсійних справ з іншого району

12foto209 300x225 - Актуальні заходи,  що відбулись в Зміївському районі

 та надано довідки про розмір пенсії.

Під час зустрічі було наголошено на можливість звернень громадян за призначенням пенсії в „один дотик” через 

вебпортал Пенсійного фонду України, порядок подання документів громадянами в електронному вигляді для нового призначення (перерахунку) пенсії. Також було повідомлено щодо впровадження нового електронного сервісу – мобільний додаток «Пенсійний фонд», який забезпечує доступ усіх працюючих (застрахованих) осіб до інформації, яка міститься в електронній обліковій картці, доступ пенсіонерів до електронної пенсійної справи.

Під час проведення прийому були розповсюджені інформаційні буклети та надані вичерпні відповіді на всі поставлені запитання.

background Layer 1