Пропустити навігацію

На Балаклійщині тривають виїзні прийоми громадян

12foto4 225x300 - На Балаклійщині тривають виїзні прийоми громадян13 січня 2020 року заступник начальника Балаклійського відділу обслуговування громадян (сервісний центр)  Наталя Хом’як провела зустріч з мешканцями селища Андріївка.

          За допомогою програмного забезпечення під час прийому громадян було прийнято  19 осіб, які звернулися з питання призначення та перерахунку пенсії, зміна страхового стажу, набутого до 2004 року, оформлення паперового пенсійного посвідчення тощо.

          Наталя Хом’як надала роз’яснення громадянам про чергове підвищення 12foto04 225x300 - На Балаклійщині тривають виїзні прийоми громадянпенсійних виплат з 01 січня 2020 року непрацюючим пенсіонерам, які досягли віку 65 років та мають страховий не менше 30 років для жінок та 35 років для чоловіків, та повідомила, що перерахунок пенсій здійснюється автоматично.

          Також ознайомила громадян із новими електронними послугами, які надаються Пенсійним фондом України, та розповіла про можливість у зручному форматі мобільних пристроїв, оперативно отримувати інформацію, що міститься в електронній обліковій картці соціального страхування та реєстрі застрахованих осіб.

          Наприкінці зустрічі популяризували газету “Пенсійний кур’єр”, на сторінках якої завжди можна знайти актуальну інформацію з питань пенсійного забезпечення.

background Layer 1