Пропустити навігацію

Соціальне партнерство в дії

12foto04 1 300x225 - Соціальне партнерство в дії14 січня 2020 року відбулось засідання «круглого столу» з питань організації соціального захисту населення за участю  начальника Балаклійського

сервісного центру обслуговування громадян Тетяни Дорохової та представників  бюро правової допомоги Харківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, районної філії Харківського обласного центру 12foto4 1 300x225 - Соціальне партнерство в діїзайнятості.

           Тетяна Дорохова доповіла про чергове підвищення пенсійних виплат з 01 січня 2020 року, акцентувала увагу на послуги вебпорталу, якими можна скористатись, не звертаючись до органів Фонду.

Крім цього, учасники «круглого столу» звернули увагу присутніх на механізми надання адресної допомоги, новітні онлайн-сервіси соціальних служб, пільги, а також на можливості підвищення рівня власних знань на освітньому порталі Державної служби зайнятості, необхідності побудови правильної комунікації з клієнтами. Охарактеризували принципи якісного спілкування, наведені в міжнародній програмі розвитку дитини.

Засідання проходило в атмосфері дружніх взаємовідносин.

 

background Layer 1