Пропустити навігацію

Зустріч з колективом Зачепилівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) “Ромашка”

12foto13 300x225 - Зустріч з колективом Зачепилівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) “Ромашка”Триває низка зустрічей керівництва Красноградського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) із трудовими колективами Красноградського, Зачепилівського та Кегичівського районів.

16 січня 2020 року заступник начальника Красноградського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Тетяна Давиденко відвідала Зачепилівський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) “Ромашка” для роз’яснення пенсійного законодавства та роботи нового електронного сервісу Пенсійного фонду України. 

          У ході бесіди фахівець Фонду розповіла присутнім про зміни в пенсійному законодавстві та можливості електронного сервісу (отримання довідок через вебпортал, оформлення пенсій в “один дотик”, послугу безкоштовного СМС-інформування).

          Тетяна Давиденко відповіла на ряд запитань, зокрема щодо сплати єдиного соціального внеску, зарахування стажу за період роботи в районах Крайньої Півночі, зарахування до стажу роботи періоду догляду за дитиною та інше.

                На завершення зустрічі Тетяна Давиденко відповіла на всі питання, які цікавлять колектив навчального закладу та роздала буклети з інформацією щодо актуальних електронних послуг Фонду.

background Layer 1