Пропустити навігацію

Про небайдужість до пенсійного майбутнього під час пресконференції

1 300x200 - Про небайдужість до пенсійного майбутнього під час пресконференціїВ Харківському прес-клубі заступники начальника головного управління Пенсійного фонду України в Харківські області Тетяна Піпченко, Наталія Тарасенко, Галина Баєва провели пресконференцію  з представниками засобів масової інформації Харківської області, яка відбулась 23 січня 2020 року.

На початку фахівці Фонду розповіли журналістам про основні принципи солідарної системи пенсійного забезпечення, стан справ з питань пенсійного забезпечення, обслуговування громадян,3 300x200 - Про небайдужість до пенсійного майбутнього під час пресконференції системні  заходи по наповненню бюджету, надання сучасних електронних послуг, які можна отримати на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

          Акцентувалась увага присутніх на підвищенні свідомості наших громадян та виклику в них небайдужості  до свого пенсійного майбутнього, що забезпечить їх соціальні права.

2 300x200 - Про небайдужість до пенсійного майбутнього під час пресконференціїНа численні питання щодо пенсійних новацій 2020 року були надані кваліфіковані відповіді.

З метою популяризації легальної зайнятості, вебсервісів Пенсійного фонду України роздані буклети.

         

 

background Layer 1