Пропустити навігацію

Питання застосування законодавства при виплаті пенсій під час семінару

1 3 300x200 - Питання застосування законодавства при виплаті пенсій під час семінару22-23 січня 2020 року в головному управлінні був проведений 2-х денний семінар з начальниками відділів з питань виплати пенсій. У вступному слові начальник головного управління Віктор Ачкасов наголосив на тісній взаємодії відділів (секторів) з питань виплати пенсій з відділами (секторами) перерахунку пенсій та відділами обслуговування громадян.

На організації роботи з питань виплати пенсій у відділах (секторах) акцентувала увагу заступник начальника 2 2 300x200 - Питання застосування законодавства при виплаті пенсій під час семінаруголовного управління Тетяна Піпченко.

Також, обговорювались не менш важливі питання стосовно організації роботи з додержання строків при виплаті пенсій, виплати пенсій та допомог через відділення поштового зв’язку та банківські установи. Розглянуто аналіз помилок, виявлених при виплаті пенсій у 2019 році, складання статистичної звітності та надання інформації на запити Пенсійного фонду України, питання роботи в централізованій підсистемі ІКІС ПФУ “Призначення та виплата пенсій”.

 

background Layer 1