Пропустити навігацію

Про можливості доступу до електронних сервісів Пенсійного фонду під час виїзного прийому

12foto19 2 300x225 - Про можливості доступу до електронних сервісів Пенсійного фонду під час виїзного прийомуЗавдяки використанню технологій віддаленого доступу на захищених носіях 24 січня 2020 року начальник Харківського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Євген Нелуп та головний спеціаліст Катерина Гладир у приміщенні Роганської селищної ради провели виїзний прийом громадян.

У ході зустрічі було надано детальне роз’яснення щодо перерахунку пенсій, факту працевлаштування та переходу з пенсії по інвалідності на пенсію за віком.

Фахівець ознайомила громадян із новими електронними послугами, які надаються Пенсійним фондом України та про можливість у зручному форматі мобільних пристроїв здійснити доступ до електронних сервісів Фонду, де оперативно можливо отримати інформацію, що міститься в електронній обліковій картці соціального страхування та реєстрі застрахованих осіб.

 Також, було приділено увагу умовам реєстрації на вебпорталі Фонда, нової моделі звернення за призначенням та перерахунку пенсії в «один дотик» за допомогою електронного цифрового підпису та надано повний перелік послуг без звернення до органів Фонду. Надані відповіді на інші питання щодо пенсійного забезпечення.

background Layer 1