Пропустити навігацію

На Балаклійщині тривають зустрічі з учнівською молоддю та студентами

12foto2 2 225x300 - На Балаклійщині тривають зустрічі з учнівською молоддю та студентамиЗ метою всебічного висвітлення діяльності органів Пенсійного фонду України та формування обізнаності молоді з основами пенсійного законодавства 10 грудня начальник відділу обслуговування громадян № 2 (сервісний центр) Тетяна Дорохова провела інформаційну зустріч з учнями Балаклійської філії комунального закладу “Харківська гуманітарно-педагогічна академія”.

        Під час зустрічі учні дізналися про функції органів Пенсійного фонду України, основні аспекти пенсійного законодавства. Фахівець 12foto02 300x225 - На Балаклійщині тривають зустрічі з учнівською молоддю та студентамиФонду розповіла про негативні наслідки отримання “тіньових” доходів, про залежність майбутньої пенсії від трудового стажу та розміру заробітної плати, з якої сплачуються внески до Пенсійного фонду. Тому кожній молодій людині необхідно вже сьогодні замислюватись над набуттям страхового стажу та офіційним оформленням трудових відносин, щоб забезпечити соціальний захист у майбутньому.

          В ході заходу молодь ознайомилися з процедурою реєстрації та переліком послуг, якими можна скористатися на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

background Layer 1