Пропустити навігацію

Зустріч – урок на тему “Пенсійна система і ти. Знай більше”

12foto02 1 225x300 - Зустріч - урок на тему “Пенсійна система і ти. Знай більше”15 грудня начальник відділу обслуговування громадян №2 (сервісний центр) провела онлайн консультацію з учнями навчального закладу Балаклійської загальноосвітньої школи № 5.

          Особливим та пріоритетним моментом для працівників відділу є чітке роз’яснення для підростаючого покоління, учнів старших класів та студентів, важливості набуття страхового стажу, адже належний стаж у майбутньому надає права на отримання пенсії.

          Офіційне працевлаштування та набуття страхового стажу потрібні для пенсійного забезпечення у подальшому дорослому житті, коли людина бере на себе відповідальність за своє майбутнє.

          Тетяна Дорохова звернула увагу присутніх на впровадження нових стандартів обслуговування громадян, таких як, мобільний додаток “Пенсійний калькулятор”, “СМС-інформування”, пояснила нові функціональні можливості веб-порталу Пенсійного фонду України, в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом.

                    В свою чергу спеціаліст Фонду побажала дітям успіхів в навчанні та зазначила, що від них залежить майбутнє процвітання України.

background Layer 1