Пропустити навігацію

На Балаклійщині тривають зустрічі з підприємцями

12foto02 2 300x225 - На Балаклійщині тривають зустрічі з підприємцями16 грудня начальник відділу обслуговування громадян №2 (сервісний центр) управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області  Тетяна Дорохова провела  зустріч з підприємцями в приміщенні Балаклійської районної філії Харківського обласного центру зайнятості.

Під час заходу очільниця відділу навела алгоритм дій для подання заяви на отримання одноразової матеріальної 12foto002 1 169x300 - На Балаклійщині тривають зустрічі з підприємцямидопомоги застрахованим особам та фізичним особам-підприємцям. Підприємці, які призупинили свою діяльність через карантинні заходи, для отримання одноразової допомоги в розмірі 8 тисяч гривень мають подати відповідну заяву до 21 грудня включно.

12foto2 4 169x300 - На Балаклійщині тривають зустрічі з підприємцямиЗазначила, що заяви подаються виключно через Єдиний державний вебпортал електронних послуг «Дія» в електронній формі з використанням кваліфікованого електронного підпису, електронної системи ідентифікації BankID.

Наголосила, що в разі подання недостовірної інформації допомога підлягає поверненню.

Присутні вдячні за кваліфіковані відповіді та надану інформацію.

background Layer 1