Пропустити навігацію

Електронна трудова книжка – зручний сервіс для кожного

El trud knygy2 300x225 - Електронна трудова книжка - зручний сервіс для кожногоРобота по оцифруванню трудових книжок почалася наприкінці травня 2020 року. Своїм листом від 26.05.2020 №; 2800-0501-9/17069 Пенсійний фонд України повідомив про необхідність забезпечити організацію робіт по опрацюванню відомостей про трудову діяльність застрахованих осіб. Управлінням проводиться робота по інформування страхувальників щодо подання скан-копій трудових книжок на застрахованих осіб.

З 21.12.2020 року Пенсійним фондом України введена в промислову експлуатація оновлена підсистема «Звернення» в якій реалізовано механізм розподілу та опрацювання звернень за принципом єдиної черги завдань та єдиної черги спеціалістів.

Технологія обробки звернень за принципом єдиної черги передбачає що після обробки звернень спеціалістами фронт-офісу, звернення, які містять документи зі скан-копіями документів, обробляються спеціалістами в межах всієї України, тобто без прив’язки до ОПФУ, в якому було створено звернення.

background Layer 1